Welkom

Welkom op onze website. PAD is een breed opgezette organisatie voortkomend uit de plaatselijke kerken en levensbeschouwelijke groeperingen. Onze stichting biedt u vrijblijvend hulp als u financiële problemen heeft of problemen met een uitkering of voorziening. U kunt ons bellen, mailen of informatie op de website lezen.

 

 

Neem gerust contact met ons op. Wij gaan altijd vertrouwelijk met uw aanvraag om. Zonder uw toestemming worden geen gegevens aan derden verstrekt.

 

 

 

Wij kunnen u ook helpen met de

aanvraag voor de Voedselbank.

 

» Aanvraag Voedselbank 

 

 

10-jarig bestaan van het PAD

Werkconferentie Jeugd in Beeld

 

Op 14 oktober a.s. vieren wij het 10-jarig bestaan van het PAD door een werkconferentie te organiseren. Op deze dag willen wij ons met name richten op de problematiek voor jongeren. Dit doen we in samenwerking met studenten en docenten van “Mijn School”. Het wordt geen feest maar een dag waarop hard gewerkt moet worden. Uitgenodigd zijn hulpverleners, beleidsmakers en studenten en docenten. Wilt u ook graag meedoen? Neem dan even contact met ons op (info@padoetinchem.nl). 

 

P R I J S V R A A G

 

Iedereen met een goed idee rond het thema armoede/schulden

voor de doelgroep jeugd en jongeren kan meedoen aan onze prijsvraag.

 

graag inleveren vóór 31 oktober 2016

 

Klik HIER voor het Reglement.

Stichting Platform Armoedebestrijding Doetinchem ● Terborgseweg 79  7001 GP  Doetinchem ● 06 - 52 22 57 63 ● info@PADoetinchem.nl